Bine ați venit !

 

Szováta központjában, rusztikus stílusának köszönhetően, vendégeink különleges környezetben tölthetik el kellemesen idejüket.


A Szarvas pizzázó egy olyan hely, ahol a fiatalok, családok, baráti társaságok egyaránt jól érezhetik magukat. Ahova szívesen tér be az, aki egyedi hangulatú környezetben bőséges feltétekkel ellátott 30 féle pizza közül szeretne választani.

 

Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a konyhánkba bekerülő alapanyagok és termékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Szakácsaink természetes alapanyagokból, mindig friss, saját kezűleg válogatott zöldségekből és gyümölcsökből, mindent maguk készítenek, ízesítenek a pizza tésztájától, a mártáson át, egészen a legjobb desszertek tálalásáig.

 

A pizzáink elkészítéséhez folyamatosan próbálunk új alapanyagokat felkutatni, hogy tovább bővíthessük étlapunkat, és mindenki megtalálja a saját ízlésének valót
Étlapunk nemcsak a pizzakedvelőknek nyújt választékot, hanem egyéb különlegességet is tartalmaz. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket !